Blog Başlık

  • Ekim 20, 2020

    Evinizde bir kediniz varsa ve evde kedi bakımı gibi bir misyonu edinmişseniz, beslenmesinden taşımasına, yatacağı yerden, tuvaletine, pasaportuna, aşılarına kadar birçok farklı detayıyla da ilgilenmeniz gerekir. Bir kedinin bakımı, köpeklere göre çok daha az gibi görünse de ufak detaylarla ilgilenilmediğinde, çok daha farklı sonuçlar ortaya çıkabilir. Her kedi birbiriyle aynı olmaz ve yediği mamadan, içtiği suya, yatacağı yere kadar farklılık gösterebilir.

    kedi kuru mama, kedi yaş mama, kedi kumu, kedi oyuncakları
  • Haziran 17, 2020 PetBlog

    Köpeğin sağlıklı tüy ve deriye sahip olması cinsi ile direk bağlantılıdır, bir köpek sahibi hayvanının cinsine göre uygun olan yöntemleri tercih etmeli yanlış yöntem köpeğin zarar görmesine neden olur. Bir cins için uygulanan bakım yöntemi başka bir cins için uygun olmaz bu durumda köpeğin tüyleri ve derisi ciddi anlamda zarar görür.

    Köpeklerde Tüy ve Deri Bakımı
  • Haziran 18, 2020

    18 ila 25 derece arasında ki sıcaklık ve yüzde 75 ile 85 oranında ki nemi seven bit ve pireler bir köpeğin buna uygun olan vücudunu istila edebilir. Minik siyah canavarlar özellikle yaz aylarında köpek sahiplerinin korkulu rüyası halini alır. Genellikle başka bir hayvandan bulaşan bit ve pire hoplayarak başka bir canlının üzerine sıçrar, her canlıya da mikrop bulaştırır. Köpeği ısıran bit ve pire hayvanın kaşınmasına neden olur zamanla kaşıntı iyileştirilmezse tüylerin dökülmesine neden olur bu da kaçınılmaz son deri enfeksiyonu.

    Köpeklerde Bit ve Pire Temizliği Nasıl Yapılır?
  • Haziran 17, 2020 PetBlog

    Her kedi sahibinin zaman zaman karşılaştığı bir sorundur mamasını yemeyen kediler, kedinin mamasını yememesinin nedeninin mama mı yoksa kedinin herhangi bir hastalığından mı kaynaklandığını gözlemlemek gerek. Kedim neden mama yemiyor diye endişelenmeyin, evde kedi besleme konusunda tecrübeli biri kedinin mama yememe nedeninin mama beğenmeme, hastalık ya da geçici bir iştahsızlık olduğunu anlar ama henüz kediler konusunda acemi olan kedi sahibi tedirgin ve endişeli olur ve bir panik havasına bürünür.

    Kedim Neden Mama Yemiyor
  • Haziran 17, 2020 PetBlog

    Günün yarısından fazlasını uyuyarak geçiren minik dostumuz kediler yaz aylarında sıcaktan bunalır kış aylarında soğuktan üşürler ve en çok patileri ile karın bölgesinden üşüdükleri için çabuk hasta olurlar. Bu nedenle yazın onları sıcaktan kurtaracak ama kışın da üşütmeyecek bir yatak gerekir, kedilerin bacaklarında zaman zaman nasırlar olur bunun nedeni soğuktan korunma çabasıdır bunun için kış aylarında üşümeyecekleri elyaf bir yatak seçilebilir. Ama çok sıcakta da kediler hasta olabilir bunun içinde kedinin sıcaklığını 10 derece düşürebilen özelliğe sahip bir soğutucu mat ürünü alınmalıdır.

    Kedi Yatağı Nasıl Olmalı
  • Haziran 17, 2020 PetBlog

    Kedi sahiplenirken hiç kimse nasıl bir kum kullanması gerektiği konusunda düşünmez ama zaman içerisinde kedi kumu seçimi en zor ve kafa yoran mesele haline gelir. İnsanoğlunun var oluşu ile başlayan insan ve kedi arasında ki dostluk evlerde yaşanmaya başladığından bu yana kedi sahiplerinin problemi haline gelen kedi kumu konusunda önemli ilerlemeler yaşandı. Birden fazla seçenek ile artık kedi kumu seçmek kolay doğal, kristal ya da bentonit kedi kumlarından biri hem sizin hem de kedinizin ihtiyaçlarına cevap verecektir.

     

    Kedi Kumu Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz
  • Şubat 03, 2020

    balık bakımı, kuş bakımı, kuş besenmesi, kuş vitamin, kuş yemi, balık yemi, balık akvaryum bakımı, akvaryum ürünleri, kuş kafesi, kuş aksesuarları
  • Şubat 03, 2020

    kedi köpek mama saklama, mamalar nasıl saklanır, kedi mamaları nasıl saklanır, köpek maması, buzdolabında mama saklama, mamalar bozulur mu, kuru yaş mama saklama, mama taze tutmak için
  • Şubat 03, 2020 PetBlog

    Yavru Kedi Beslenmesi Nasıl Olmalıdır?

    kedi, mama, mama seçimi, kedilerde mama seçimi, petblog, petgross, köpek mamaları, mama sçeimi yaparken, köpeklerde mama seçimi nasıl yapılmalıdır, mamaların içeriği, kedi maması, kedi mamaları, ankara kedi maması, alo mama ankara
  • Şubat 03, 2020

    kedi, mama, mama seçimi, kedilerde mama seçimi, petblog, petgross, köpek mamaları, mama sçeimi yaparken, köpeklerde mama seçimi nasıl yapılmalıdır, mamaların içeriği, kedi maması, kedi mamaları, ankara kedi maması, alo mama ankara
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR