Köpeklerde Bit ve Pire Temizliği Nasıl Yapılır?

Köpeklerde Bit ve Pire Temizliği Nasıl Yapılır?

Köpeklerde Bit ve Pire Temizliği Nasıl Yapılır?

18 ila 25 derece arasında ki sıcaklık ve yüzde 75 ile 85 oranında ki nemi seven bit ve pireler bir köpeğin buna uygun olan vücudunu istila edebilir. Minik siyah canavarlar özellikle yaz aylarında köpek sahiplerinin korkulu rüyası halini alır. Genellikle başka bir hayvandan bulaşan bit ve pire hoplayarak başka bir canlının üzerine sıçrar, her canlıya da mikrop bulaştırır. Köpeği ısıran bit ve pire hayvanın kaşınmasına neden olur zamanla kaşıntı iyileştirilmezse tüylerin dökülmesine neden olur bu da kaçınılmaz son deri enfeksiyonu.

Çözüm Pire Karşıtı Ürünler

Peki köpeklerde bit ve pire temizliği nasıl yapılır? Köpekte bit ya da pire tespit edildiğinde anlık rahatlama sağlayacak yöntemler vardır ancak kesin çözüm veteriner kontrolünde tedavidir. Bunun için Petgross’un bit ve pireler için sunduğu ürünlerde köpeğinizde ki bir ve pire sorununu çözmenize katkı sunacaktır. Köpekte ki pireleri temizlemenin en hızlı ve en kesin çözümü pire karşıtı ürünlerdir, ense arkası damlaları, anti - pire sabunlar, şampuanlar ve haplardır. Bit ve pirenin yüzde doksanından fazla oranını yok eden bu ilaçlar ve ürünler 30 dakika gibi kısa sürede etkisini gösterir.

Bitkisel Bit Ve Pire İlaçları Da Mevcut

Köpeklerde bit ve pire temizliği nasıl yapılır? konusunda bir fikir sahibi olmak isteyen ancak kimyasal ürünlerden kullanmak istemeyen köpek sahipleri için tamamı ile bitkisel yollardan üretilen bit ve pire ilaçları da mevcuttur yine https://www.petgross.com adresinden Petgross ürünleri arasında bulabileceğiniz bit ve pire savar ürünler sayesinde köpeğinizi rahatlatabilirsiniz. Bitkisel şampuanın uygulaması köpeğinizin suyu sevmesi ile alakalıdır, çünkü köpek bu şampuan ile doldurulan küvet içerisinde en az yarım saat beklemek zorunda, suyu ve yıkanmayı sevmeyen bir köpeğe sahipseniz bu ürünü kullanmanız pek mümkün görünmüyor.

Evde De Bazı Yöntemler Uygulanmalı

Köpek üzerinde ki bit ve pirelerden kurtulmak için veterinerin önerdiği tedavi ürünü ile hayvanınızı arındırmalısınız. Ardından pire tasması ile birlikte şampuan kullanarak tekrar karşılaşmamak adına tedbirli davranmalısınız. Köpeğinizi 3 aylık periyotlar halinde veteriner kontrolüne götürerek yeniden bit ve pire bulaşması konusunda önleyici tedbirlerin uygulanmasını sağlamalısınız. Uygulanan tedavi ile köpeklerde bit ve pire temizliği nasıl yapılır? sorusunun cevabını bulmak mümkün ama bit ve pirelerden arınan köpeğinizin yeniden aynı sorunu yaşamaması için evinizde de bazı uygulamaları yapmalısınız, tüm çarşaflar ve nevresimleri sıcak ve bol sabunlu suda yıkamalısınız.

Bit Ve Pire Tedavisi Aksamadan Devam Etmeli

Evin içinde zemini, parkeleri, fayansları ve halıları güzel bir şekilde süpürmeli ve süpürgenin topladıklarını bekletmeden atmalısınız eğer durumunuz uygunsa evinizi ilaçlatmakta doğru bir yöntemdir. Aldığınız bit ve pire ürününün hangi aşamada işinize yarayacağına bakmalısınız, asalakların larva döneminde mi yumurta halinde mi yoksa yetişkinlik döneminde mi etkili olduğu tedavide önemlidir. Ve en önemlisi köpeğin bit ve pire tedavisini aksatmadan devam ettirmelisiniz.

Etiketler: Köpeklerde Bit ve Pire Temizliği Nasıl Yapılır?
Haziran 18, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR