• 850 TL ve Üzeri
     
    Ücretsiz Kargo
  • 12:00'a Kadar
     
    Aynı Gün Kargo
  • 9 Taksit
     
    Fırsatı
  • %100 Orijinal
     
    Ürün
Benzer Ürünler
Orijen Puppy Large Breed 11.4 Kg - Büyük Irk Yavru Köpek Maması
Orijen Puppy Large Breed 11.4 Kg - Büyük Irk Yavru Köpek Maması

Orijen Puppy Large Breed 11.4 Kg - Büyük Irk Yavru Köpek Maması (181123)

Marka : Orijen
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺4.443,60(KDV Dahil)
İndirimli : ₺3.999,00(KDV Dahil)
Barkod : 064992181123
₺1.999,50 'den başlayan taksitlerle
1

85% ET | 15% MEYVE VE SEBZELER

Taze tavuk eti (14%), taze hindi eti (7%), taze tüm yumurta (7%), taze tavuk ciğeri (6%), taze bütün pisi balığı (5%), taze bütün ringa balığı (5%), taze hindi ciğeri (5%), taze tavuk boynu (4%), taze tavuk kalbi (4%), taze hindi kalbi (4%), tavuk (suyu alınmış, 4%), hindi (suyu alınmış, 4%), Taze uskumru (suyu alınmış, 4%), bütün sardalya (suyu alınmış, 4%), bütün ringa balığı (suyu alınmış, 4%), bütün kırmızı mercimek, bütün yeşil mercimek, bütün yeşil bezelye, mercimek lifi, bütün nohut, bütün sarı bezelye, bütün pinto fasulyeleri, bütün etiyopya fasulyeleri, ringa balığı yağı (1%), tavuk kıkırdağı (1%), tavuk yağı (1%), güneşte kurutulmuş yonca, Tavuk ciğeri (dondurularak kurutulmuş), hindi ciğeri (dondurularak kurutulmuş), taze bütün kabak, taze bütün balkabağı, taze yeşil kabak, taze yabani havuç, taze havuç, taze bütün kırmızı lezzetli elma, taze bütün bartlett armudu, taze kara lahana, taze ıspanak, taze ıspanak, taze şalgam yaprakları, esmer su yosunu, bütün kızılcık, bütün yaban mersini, bütün saskatoon meyveleri, hindiba kökü, zerdeçal kökü, boğa dikeni, dulavratotu kökü, lavanta, hatmi otu kökü, kuşburnu.

TAKVİYELER (kg başına): Besinsel takviyeler: Çinko şelat: 100 mg; NCIMB10415 Zooteknik takviyeler: Enterococcus faecium 600×10^6 CFU.

 

KÖPEĞİNİZ BENZERSİZDİR

Yavru köpeğiniz benzersizdir ve beslenme ihtiyaçları çevre, yaş ve hareketliliğine göre değişmektedir.

İşte biz de bu nedenle, aşağıdaki kılavuzla başlamanızı öneriyoruz daha sonra kilosunu gözlemleyerek ihtiyaç doğrultusunda porsiyonları düzenleyebilirsiniz. Günde iki kez mama veriniz ve her zaman taze ve su bulundurmayı unutmayınız.

Protein ve yağdan daha fazla, karbonhidratlardan daha az kalori sağlayan, ORIJEN PUPPY LARGE doğal yavru köpekbeslenmesini taklit edecek şekilde kalori dağıtımını yaparak obezite ve diyabet riskini azaltır.

Metabolize Enerji 3720 kcal/kg (250ml/120g ölçek başına 446 kcal. En üst düzey kondisyon durumunu desteklemek için kalori dağılımı;%40 proteinden, %20 sebze ve meyvelerden, ve % 38 yağdan.

 

 

Orijen Puppy Large Breed Köpek Maması 11,4 Kg Büyük Irk Yavru Köpekler İçin Biyolojik Olarak Uygun Mama ; - Bütün yavru köpekler, az miktarda meyve, sebze ve bitkilerle tamamlanmış taze et bakımından zengin ve çeşitli bir beslenmeye duyulan biyolojik ihtiyaca sahip etoburlar olarak gelişmişlerdir. - Bu yüzden, Biyolojik Olarak Uygun ORIJEN PUPPY LARGE BREED tamamı kendi bölgemizde yetiştirilen ve günlük taze olarak temin edilen kümes dışında beslenen tavuk ve hindiler, yuvalardaki yumurtalar ve doğal ortamda tutulan balıklarla benzersiz bir özellik gösterir. Böylece, köpeğinizi her bakımdan beslemek için mükemmellik gösterir. - Kanada’nın en iyi ve en taze içerikleriyle, kendi ödüllü mutfağımızda hazırlanmış ORIJEN, büyük yavru köpeğinizi mutlu, sağlıklı ve güçlü kılar. İçeriklerimizi okuyun ve bizimle aynı fikirde olacağınızı düşünüyoruz! İçindekiler: Taze kemiksiz tavuk eti (%20), kurutulmuş tavuk (%15), taze tavuk ciğeri(%6), taze bütün ringa balığı (%5), taze kemiksiz hindi (%4), kurutulmuş hindi (%4), taze hindi ciğeri (%3), taze bütün yumurta (%3), taze kılçıksız levrek (%3), taze bütün somon (%3), taze tavuk yüreği (%3), tavuk kıkırdağı (%3), kurutulmuş ringa balığı (%3), kurutulmuş somon (%3), kırmızı mercimek, yeşil bezelye, yeşil mercimek, tavuk ciğeri yağı (%2), güneşte kurutulmuş yonca, yer elması, bezelye lifi, nohut, kabak, bal kabağı, ıspanak, havuç, kırmızı lezzetli elma, Bartlett armudu, kızılcık, yaban mersini, su yosunu, hindiba kökü , meyan kökü, melekotu kökü, çemen otu, kadife çiçeği, tatlı rezene, nane yaprağı, sarı papatya, kara hindiba kökü, zater, biberiye, enterococcus faecium. Gebelikte: -Günlük mama miktarının %25 fazlası verilmelidir. Emzirme Döneminde: -Tüketebildiği kadar mama verilir. İlk Orijen Kullanımı İle İlgili Önemli Bilgi: - Köpeğinize ilk kez bu üründen veriyorsanız, mama değişikliğini kademeli olarak yapmanız hem köpeğinize yeni mamasına alışması için zaman sağlayacak hem de sindirim sorunları yaşama olasılıklarını azaltacaktır. İlk gün % 25 yeni mamayı (Orijen) % 75 eski mama ile karıştırarak başlayın. Sonraki hergün Orijen miktarını kademeli olarak artırarak ve eski mama miktarını azaltarak 5-7. Gün sonunda tamamen Orijen mamaya geçişi tamamlayınız. Kargo Teslim Uyarısı : Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR