• 850 TL ve Üzeri
     
    Ücretsiz Kargo
  • 12:00'a Kadar
     
    Aynı Gün Kargo
  • 9 Taksit
     
    Fırsatı
  • %100 Orijinal
     
    Ürün
Benzer Ürünler
Acana Wild Prairie Kedi Maması 4.5 Kg - Tüm ırk ve yaşam evreleri için
Acana Wild Prairie Kedi Maması 4.5 Kg - Tüm ırk ve yaşam evreleri için

Acana Wild Prairie Kedi Maması 4.5 Kg - Tüm ırk ve yaşam evreleri için (714581)

Marka : Acana
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺2.929,21(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.636,00(KDV Dahil)
Barkod : 064992714581
₺1.318,00 'den başlayan taksitlerle

KANADA’NIN EN İYİ VE EN TAZE İÇERİKLERİ

ACANA Wild Prairie bildiğimiz ve güvendiğimiz insanlar tarafından yetiştirilen ya da avlanan, “insan tüketimine uygun” olarak addedilen ve her gün ödüllü NorthStar mutfaklarımıza taze olarak teslim edilen benzersiz yöresel içerikleri bir arada sunmaktadır.

Taze tavuk eti (%9), taze hindi eti (%9), taze tavuk iç organları (ciğer, kalp, böbrek) (%9), tavuk eti (%8), hindi eti (%8), bütün ringa balığı eti (%8), bütün yeşil bezelye, bütün kırmızı mercimek, bütün nohut, tavuk yağı (%5), taze bütün yumurta (%4), taze serbest avlanmış Sudak Balığı (%4), taze serbest avlanmış alabalık (%4), taze hindi iç organları(ciğer, kalp, böbrek) (%4), bütün yeşil mercimek, bütün barbunya fasulyesi, bütün sarı bezelye, kömür balığı yağı (%2), güneşte kurutulmuş kaba yonca, kurutulmuş tavuk kıkırdağı (%1), kurutulmuş kahverengi yosun, taze kabak, taze balkabağı, taze yaban havucu, taze lahana, taze ıspanak, taze hardal yeşilliği, taze şalgam, taze havuç, taze kırmızı lezzetli elma, taze bartlett armut , dondurularak kurutulmuş ciğer (tavuk ve hindi) (%0.1), taze bütün kızılcık, taze bütün yaban mersini, hindiba kökü, zerdeçal, süt devedikeni, dulavratotu kökü, lavanta, hatmi kökü, kuşburnu.

Takviye : Kolin, Çinko, Bakır.

Doğal olarak E vitamini ile korunmaktadır.

 

KEDİNİZ ÖZELDİR

ACANA’dan tüm ırk ve yaş evrelerindeki kediler yararlanabilir. Aynı sizin gibi kediniz de kendine hastır ve beslenme gereksinimleri çevreye, yaşa ve aktivitelerine göre değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki tablo ihtiyaca göre ayarlanacak şekilde, bir başlangıç noktası sağlamaktadır. Kedinizi günde iki kez besleyiniz ve her zaman yanında temiz su bulundurunuz.

† 250 ml/120 gr‘lık standart bir ölçek kullanın. Kuru olarak veya hafifçe nemlendirerek servis edin. Veterinerinizle düzenli olarak görüşün. Tazeliğin korunmasına yardımcı olması için, torbayı sıkıca kapatmanızı ve serin, kuru bir yerde saklamanızı öneriyoruz.

KALORİ DAĞILIMI

Geleneksel gıdalara kıyasla, ACANA‘nın verdiği kalorinin daha fazlası protein ve yağdan sağlanırken, daha azı karbonhidratlardan elde edilir ve obezite ile diyabet riski azaltılarak kedinizin sağlığı ve gelişimi en üst düzeye çıkarılır.

Metabolize enerji 4100 kcal/kg’dır (250 ml/120 gr’lık ölçek başına 492 kcal), Bunun % 36′sı proteinden, % 22′ü meyve ve sebzelerden, %42′ı ise yağdan gelir.

 

 

ACANA Wild Prairie Kedi Maması 4,5 Kg
SERBEST DOLAŞAN KÜMES HAYVANI, SERBEST AVLANAN BALIK & GEZEN TAVUK YUMURTASI
Taze tavuk eti (9%), taze hindi eti (9%), taze tavuk ciğeri (9%), suyu alınmış tavuk eti (8.5%), suyu alınmış hindi eti (8%), suyu alınmış ringa balığı (8%), bütün pinto fasulyeleri, bütün bezelye, tavuk yağı (6%), bütün kırmızı mercimek, bütün nohut, bütün yeşil mercimek, taze gezen tavuk yumurtası (4%), serbest avlanmış çiğ beyaz balık (4%), serbest avlanmış gökkuşağı alabalığı (4%), taze hindi sakatatları (karaciğer, kalp) (2%), mercimek lifi, kömürbalığı yağı (1%), taze tavuk kalbi (1%), tavuk kıkırdağı (1%), dondurularak kurutulmuş tavuk ve hindi karaciğeri (0.5%), kurutulmuş yosun, taze bütün kabak, taze bütün balkabağı, taze kara lahana, taze ıspanak, taze salgam yaprakları, taze havuç, taze elma, taze armut, taze bütün kızılcık, taze bütün yaban mersini, hindiba kökü, zerdeçal kökü, devedikeni, dulavratotu kökü, lavanta, hatmi kökü, kuşburnu. TAKVİYELER (kg basına) Teknolojik Takviyeler: Dogal antioksidanlar ile. Besinsel Takviyeler: Kolin Klorür: 1200 mg, Taurin: 400 mg, Amino asit hidrat, çinko selat : 150 mg, Vitamin B1: 25 mg, Vitamin B2: 10 mg, Niasin: 50mg, Vitamin B5: 8 mg, Vitamin B6: 7.5 mg, Folik Asit: 0.75 mg, Biyotin: 0.01 mg, Vitamin B12: 0.1 mg, Vitamin E: 150 IU, Amino asit hidrat bakır selat : 11mg, DL-metiyonin: 99 mg. Zooteknik Takviyeler: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600x10^6CFU.
ANALİZ
Ham protein                             37 %
Ham yağ                                    18 %
Ham lif                                         3 %
Ham kül                                       9 %
Nem                                           10 %
Kalsiyum                                   1.6 %
Fosfor                                        1.2 %
Magnezyum                             0.1 %
Taurin                                        0.1 %
Omega-6                                   3.5 %
Omega-3                                   0.6 %
DHA / EPA                    0.2 % / 0.2 %
KALORI İÇERİĞİ (hesaplananmetabolik enerji): MetabolizableEnergy is – Metabolik Enerji 3930kcal/kg (472 kcal per 250ml/114g cup)
KANADA’DA ÜRETİLMİŞTİR.
Parti numarası, fabrika sicil numarası ve son kullanım tarihi için ambalajın üstünde yer alan bilgilere bakınız. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR