• 850 TL ve Üzeri
     
    Ücretsiz Kargo
  • 12:00'a Kadar
     
    Aynı Gün Kargo
  • 9 Taksit
     
    Fırsatı
  • %100 Orijinal
     
    Ürün
Benzer Ürünler
Acana Regionals - Wild Prairie Köpek Maması 11.4 Kg - Tüm Irk Ve Yaşam Evreleri İçin
Acana Regionals - Wild Prairie Köpek Maması 11.4 Kg - Tüm Irk Ve Yaşam Evreleri İçin

Acana Regionals - Wild Prairie Köpek Maması 11.4 Kg - Tüm Irk Ve Yaşam Evreleri İçin (540111)

Marka : Acana
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺4.203,65(KDV Dahil)
İndirimli : ₺3.783,00(KDV Dahil)
Barkod : 064992541125
₺1.891,50 'den başlayan taksitlerle

KANADA’NIN EN İYİ VE EN TAZE İÇERİKLERİ

 

ACANA Wild Prairie bildiğimiz ve güvendiğimiz insanlar tarafından yetiştirilen ya da avlanan, “insan tüketimine uygun” olarak addedilen ve her gün ödüllü NorthStar mutfaklarımıza taze olarak teslim edilen benzersiz yöresel içerikleri bir arada sunmaktadır.

Taze tavuk eti (%8), Taze hindi eti (%8), Taze tavuk sakatatları (ciğer, yürek, böbrek) (%8), Tavuk eti (%8), Hindi eti (%8), Ringa balığı eti (%8), Bütün yeşil bezelye, Bütün kırmızı mercimek, Bütün garbanzo nohutu, Taze bütün yumurta (%4), Taze serbest avlanmış Sudak Balığı balığı (%4), Taze serbest avlanmış alabalık (%4), Tavuk yağı (4%), Taze hindi sakatatları (ciğer, yürek, böbrek) (%3), Bütün yeşil mercimek, Bütün barbunya fasülyesi, Bütün sarı bezelye, Güneşte kurutulmuş yonca, Kömür balığı yağı (%2), Mercimek lifi, Kurutulmuş tavuk kıkırdağı (%1), Kurtulmuş esmer su yosunu, Taze kabak, Taze bal kabağı, Taze yaban havucu, Taze yeşil kıvırcık lahana, Taze ıspanak, Taze hardal yeşilliği, Taze şalgam, Taze havuç, Taze kırmızı lezzetli elma, Taze barlett armudu, Dondurularakkurutulmuş ciğer (Tavuk ve Hindi) (%0.1), Tuz , Taze kızılcık, Taze yaban mersini, Radika kökü, Zerdeçal kökü, Devedikeni, Dulavraotu kökü, Lavanta, Hatmi kökü, Kuşburnu.

Takviye : E Vitamini, Çinko, Bakır.

Doğal olarak E vitamini ile korunmaktadır.

 

 

KÖPEĞİNİZ ÖZELDİR

ACANA’dan tüm ırk ve yaş evrelerindeki köpekler yararlanabilir. Aynı sizin gibi köpeğiniz de kendine hastır ve beslenme gereksinimleri çevreye, yaşa ve aktivitelerine göre değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki tablo ihtiyaca göre ayarlanacak şekilde, bir başlangıç noktası sağlamaktadır. Köpeğinizi günde iki kez besleyiniz ve her zaman yanında temiz su bulundurunuz.

† 250 ml/120 gr‘lık standart bir ölçek kullanın. Kuru olarak veya hafifçe nemlendirerek servis edin. Veterinerinizle düzenli olarak görüşün. Tazeliğin korunmasına yardımcı olması için, torbayı sıkıca kapatmanızı ve serin, kuru bir yerde saklamanızı öneriyoruz.

KALORİ DAĞILIMI

 

Geleneksel gıdalara kıyasla, ACANA‘nın verdiği kalorinin daha fazlası protein ve yağdan sağlanırken, daha azı karbonhidratlardan elde edilir ve obezite ile diyabet riski azaltılarak köpeğinizin sağlığı ve gelişimi en üst düzeye çıkarılır.

Metabolize enerji 3850 kcal/k’dır g (250 ml/120 gr’lık ölçek başına 462 kcal), Bunun % 36′sı proteinden, % 24′ü meyve ve sebzelerden, %40′ı ise yağdan gelir.

 

 

 

Acana Wild Praire Köpek Maması 2 Kg - Acana Wild Prairie yöremizde taze veya çiğ olarak teslim edilen WHOLEPREY oranlarında serbest dolaşan tavuk, hindi, bütün yumurta ve serbest avlanan balık içerikleriyle, uzun bir katkı maddeleri listesi olmadan, doğal bir beslenme sağlar. Kondisyonu en üst seviyeye çıkarmak için sınırlı karbonhidrat, bol et proteini içermektedir. İçerikler: Taze tavuk eti (8%), taze hindi eti (8%), taze tavuk sakatatları (ciger, yürek,böbrek) (8%), tavuk eti (8%), hindi eti (8%), bütün ringa balıgı eti (8%), bütün yesil,bezelye, bütün kırmızı mercimek, bütün nohut, taze bütün yumurta (4%), taze serbest avlanmıs walleye balıgı (4%), taze serbest avlanmıs alabalık (4%), tavuk yagı (4%), taze hindi sakatatları (ciger, yürek, böbrek) (3%), bütün yesil mercimek, bütün barbunya fasulyesi, bütün sarı bezelye, güneste kurutulmuş, yonca, kömür balıgı yagı (2%), mercimek lifi, kurutulmus tavuk kıkırdagı (1%), kurtulmus esmer su yosunu, taze kabak, taze bal kabagı, taze yaban havucu, taze yesil kıvırcık lahana, taze ıspanak, taze hardal yesilligi, taze salgam, taze havuç, taze kırmızı lezzetli elma, taze barlett armudu, dondurularakkurutulmuş, ciger (tavuk ve hindi) (0,1%), tuz, taze kızılcık, taze yaban mersini, radika kökü, zerdeçal kökü, devedikeni, dulavrat otu kökü,lavanta, hatmi kökü, kusburnu. Kargo Teslim Uyarısı : Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR