• 850 TL ve Üzeri
     
    Ücretsiz Kargo
  • 12:00'a Kadar
     
    Aynı Gün Kargo
  • 9 Taksit
     
    Fırsatı
  • %100 Orijinal
     
    Ürün
Acana Heritage - Puppy Junior 11.4 Kg - Yavru Köpek Maması
Acana Heritage - Puppy Junior 11.4 Kg - Yavru Köpek Maması

Acana Heritage - Puppy Junior 11.4 Kg - Yavru Köpek Maması (şdn5)

Marka : Acana
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺3.981,47(KDV Dahil)
İndirimli : ₺3.583,00(KDV Dahil)
Barkod : 064992500115
₺1.791,50 'den başlayan taksitlerle
1

KANADA’NIN EN İYİ VE TAZE İÇERİKLERİ

ACANA Puppy & Junior, tanıdığımız ve güven duyduğumuz kişiler tarafından yetiştirilen ve avlanan, insan tüketimine elverişli olduğu kanıtlanan ve sonrasında ödüllü mutfaklarımıza kadar her gün taptaze olarak ulaştırılan, eşi benzeri olmayan çeşitlilikte yöresel içerikler içerir!

Taze tavuk eti (% 16), tavuk eti (% 13), hindi eti (% 13), kırmızı mercimek, bütün yeşil bezelye, taze tavuk sakatatı (karaciğer, kalp, böbrek) (% 6), tavuk yağı (% 6) taze bütün yumurta (% 4), taze bütün pisi balığı (% 4), ringa balığı (% 3), ringa balığı yağı (% 3), güneşte kurutulmuş kaba yonca, yeşil mercimek, tarla fasulyesi, bütün sarı bezelye, bezelye lifi, taze tavuk kıkırdağı (% 2), kurutulmuş kahverengi yosun, taze bütün kabak, taze bütün balkabağı, taze bütün yaban havucu, taze lahana, taze ıspanak, taze hardal yeşilliği, taze şalgam, taze bütün havuç, taze kırmızı lezzetli elma, taze bartlett armutu , dondurularak kurutulmuş tavuk karaciğeri, dondurularak kurutulmuş hindi karaciğeri, taze bütün kızılcık, taze bütün yaban mersini, hindiba kökü, zerdeçal, süt devedikeni, dulavratotu kökü, lavanta, hatmi kökü, kuşburnu.

Besinsel takviyeler ( kg başına ): amino asit hidrat, çinko şelat: 100 mg. Zooteknik takviyeler: Enterococcus faecium

 

YAVRU KÖPEĞİNİZ ÖZELDİR

Tıpkı sizin gibi, köpeğiniz de benzeri olmayan bir bireydir ve beslenme gereksinimleri bulunduğu çevreye, yaşına ve aktivitesine göre çeşitlilik gösterir.

Aşağıda bulunan tablo bir başlangıç noktası sağlamaktadır, sonrasında optimum ağırlık ve en üst kondisyonu yakalamak için ihtiyaç duyulan şekilde ayarlanabilecektir. Yavru köpeğinizin ağırlığını izlemenizi ve oranları ihtiyaç doğrultusunda ayarlamanızı önermekteyiz. Köpeğinizi günde iki kere beslemenizi ve hazırda daima taze, temiz su bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.

† 250 ml/120 gr‘lık standart bir ölçek kullanın. Kuru olarak veya hafifçe nemlendirerek servis edin. Veterinerinizle düzenli olarak görüşün. Tazeliğin korunmasına yardımcı olması için, torbayı sıkıca kapatmanızı ve serin, kuru bir yerde saklamanızı öneriyoruz.

KALORİ DAĞILIMI

 

Geleneksel gıdalara kıyasla, ACANA‘nın verdiği kalorinin daha fazlası protein ve yağdan sağlanırken, daha azı karbonhidratlardan elde edilir ve obezite ile diyabet riski azaltılarak köpeğinizin sağlığı ve gelişimi en üst düzeye çıkarılır.

3660 kcal/kg’dır (250 ml/120 gr’lık ölçek başına 439 kcal). Bunun %32′si proteinden, %22′si meyve ve sebzelerden, %46′sı ise yağdan gelir.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR