• 850 TL ve Üzeri
     
    Ücretsiz Kargo
  • 12:00'a Kadar
     
    Aynı Gün Kargo
  • 9 Taksit
     
    Fırsatı
  • %100 Orijinal
     
    Ürün
Cattie Havalı Dokumadan El Yapımı Kedi Göğüs & Gezdirme Takımı 1x25-35cm - Black
Cattie Havalı Dokumadan El Yapımı Kedi Göğüs & Gezdirme Takımı 1x25-35cm - Black

Cattie Havalı Dokumadan El Yapımı Kedi Göğüs & Gezdirme Takımı 1x25-35cm - Black (KCTBLACK)

Marka : Doggie
İndirim Oranı : %11 İndirim
Fiyat : ₺414,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺370,00(KDV Dahil)
Barkod : 8680782126161
₺185,00 'den başlayan taksitlerle

 HAVALI KUMAŞ SERİSİ     Havalı Kumaş Serisi kedi gezdirme takımı ürünlerimiz, isminden de anlaşıldığı gibi nefes alabilen özel doku kumaşlardan tasarlanmıştır. Ürünlerimiz, kullanım rahatlığıyla ön plana çıkmaktadır. Hava geçirgenliği olan bu kumaşlar nefes alabilir. Elastik olmaları ve şok emme özelliklerinin yanı sıra yıkanabilir olması ve serinletici özelliği sayesinde bu seri, pek çok pet dostunun tercihi haline gelmiştir.

 

 NYLON DOKUMA     Firma olarak seçtiğimiz nylon dokumalar, dokuma gezdirme takımı için yüksek kaliteli polyamit elyaf kullanılarak üretilmiştir. Bu polyamit liflerden dokunan kumaşlar, kötü hava koşullarına ve yırtılmaya karşı oldukça dayanıklıdırlar. Bu tür ipliklerden çoğunlukla paraşüt ipi, emniyet kemeri gibi kalite gerektiren hassas malzemeler yapılmaktadır. Aynı zamanda nylon ürünlerimiz, yapısı itibarıyla sağlamlık ve dayanıklılık amaçlarıyla tercih edilmelerinin yanı sıra, çok canlı renk seçenekleri, yumuşak bir yapı ve çekici görünümü sayesinde aksesuarlarda sıkça tercih edilmektedir.

 

 REFLEKTÖR UYGULAMASI     Bu ürünümüzde kullandığımız reflektör bant uygulaması sayesinde evcil dostlarımız, karanlıkta çok daha görünür hale gelmektedirler. Yüksek kalite 300dc olan reflektör uygulamamız sayesinde artık dostlarımız daha özgür, bizim ise içimiz daha rahat.

 

 DÖKÜM KARABİNALAR     Karabina kancalarımız, kendi tasarımımız ve üretimimizdir. Uzun süren araştırmalar ve teknik detaylar sayesinde pet ürünlerine, mükemmel uyum sağlamakta, sağlamlık ve kullanım kolaylığı getirmektedir. Ürünümüz, paslanmaya karşı yüksek dayanımlı krom kaplama ile tamamlanmıştır.

 

gece içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu  METAL AKSESUARLAR     Metal tokalarımız, metal halkalarımız ve metal köprülerimiz kendi özel tasarımlarımızdır. Bu ürünler, uzun süren araştırmalar ve teknik özellikleri sayesinde, pet ürünlerimize mükemmel uyum sağlamakta; sağlamlık ve kullanım kolaylığı getirmektedir. Ürünlerimiz, paslanmaya karşı yüksek dayanımı olan krom kaplama ile tamamlanmıştır.

 

FLEXİ GEZDİRME.      Flexi gezdirme tasmalarında, lastikli dar dokuma kullanıyoruz. Böylece kediniz için daha rahat ve sizin içinde daha kullanışlı bir kedi gezdirme deneyimi oluyor.

 

 CIRTLI AYAR      Cırtlı ayar olan tasmalarımızda, cırt özelliği sayesinde petinize uygun, çok kolay ölçülendirme yapabiliyor ve kolay kapatma şansı yakalayabiliyorsunuz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR