• 850 TL ve Üzeri
     
    Ücretsiz Kargo
  • 12:00'a Kadar
     
    Aynı Gün Kargo
  • 9 Taksit
     
    Fırsatı
  • %100 Orijinal
     
    Ürün
Benzer Ürünler
ACANA Singles - Grass-Fed Lamb Köpek Maması 340gr - Tüm ırk ve yaşam evreleri için
ACANA Singles - Grass-Fed Lamb Köpek Maması 340gr - Tüm ırk ve yaşam evreleri için

ACANA Singles - Grass-Fed Lamb Köpek Maması 340gr - Tüm ırk ve yaşam evreleri için (570347)

Marka : Acana
Barkod : 064992570347

KANADA’NIN EN İYİ VE EN TAZE İÇERİKLERİ

ACANA Grass-Fed Lamb bildiğimiz ve güvendiğimiz insanlar tarafından yetiştirilen ya da avlanan, “insan tüketimine uygun” olarak addedilen ve her gün ödüllü NorthStar mutfaklarımıza taze olarak teslim edilen benzersiz yöresel içerikleri bir arada sunmaktadır.

çayırda beslenmiş çiğ kuzu eti (%18) , kuzu eti (%18), Bütün yeşil bezelye, Bütün kırmızı mercimek, Çiğ kuzu ciğeri (%4), Kuzu yağı (%4), Taze kırmızı lezzetli elma (4%), Bütün garbanzo nohutu, Bütün yeşil mercimek, Bütün sarı bezelye, Çiğ kuzu işkembesi (%2), Çiğ kuzu böbreği (%2), Kurutulmuş kuzu kıkırdağı (%2), Mercimek lifi, Deniz yosunu (%1.2) (saf ve sürdürülebilir DHA ve EPA kaynağı), Taze bal kabağı, fresh Taze kabak, Kurtulmuş esmer su yosunu, Dondurularak-kurutulmuş kuzu ciğeri (%0.1), Tuz, Taze kızılcık, Taze yaban mersini, Radika kökü, Zerdeçal kökü, Devedikeni, Dulavraotu kökü, Lavanta, Hatmi kökü, Kuşburnu.

Takviye : E, D3 Vitamini, Çinko, Bakır.

Doğal olarak E vitamini ile korunmaktadır.

 

KÖPEĞİNİZ ÖZELDİR

ACANA’dan tüm ırk ve yaş evrelerindeki köpekler yararlanabilir. Aynı sizin gibi köpeğiniz de kendine hastır ve beslenme gereksinimleri çevreye, yaşa ve aktivitelerine göre değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki tablo ihtiyaca göre ayarlanacak şekilde, bir başlangıç noktası sağlamaktadır. Köpeğinizi günde iki kez besleyiniz ve her zaman yanında temiz su bulundurunuz.

† 250 ml/120 gr‘lık standart bir ölçek kullanın. Kuru olarak veya hafifçe nemlendirerek servis edin. Veterinerinizle düzenli olarak görüşün. Tazeliğin korunmasına yardımcı olması için, torbayı sıkıca kapatmanızı ve serin, kuru bir yerde saklamanızı öneriyoruz.

KALORİ DAĞILIMI

 

 

Geleneksel gıdalara kıyasla, ACANA‘nın verdiği kalorinin daha fazlası protein ve yağdan sağlanırken, daha azı karbonhidratlardan elde edilir ve obezite ile diyabet riski azaltılarak köpeğinizin sağlığı ve gelişimi en üst düzeye çıkarılır.

Metabolize enerji 3393 kcal/kg’dır (250 ml/120 gr’lık ölçek başına 407 kcal), Bunun % 32′sı proteinden, % 30′ü meyve ve sebzelerden, %38′ı ise yağdan gelir.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR