Blog Başlık

  • Mayıs 25, 2021 PetBlog

    Sahip olduğunuz evcil hayvan ne olursa olsun, en büyük sorumluluğunuz evcil hayvanınızın beslenme ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bir kedi sahibi olarak, kedinizin beslenme ihtiyaçlarını anlamak ve diyet söz konusu olduğunda akıllı ve sağlıklı bir seçim yapmak sizin işinizdir. Ayrıca hangi gıdalardan kaçınmanız gerektiğini de bilmeniz gerekir. Sizde kedilerin ne yiyip ne yiyemeyeceğini öğrenmek istiyorsanız Kediler ne yer Makalemiz tam size uygundur. 

    kediler ne yer, kediler nasıl beslenir, kediler ne yemeli
  • Mayıs 25, 2021 PetBlog

    Balıklar genellikle basit, zahmetsiz evcil hayvanlar olarak düşünülür. Balıkların genellikle fazla bakıma ihtiyaç duymadığı doğru olsa da, bir akvaryum kurmak birçok kişinin tahmin ettiğinden çok daha zahmetli bir iş olabilir. Kötü bakımlı bir akvaryum balık barındırmak için ölümcül olabilir, bu yüzden içine girmek için herhangi bir evcil hayvan satın almadan önce olabildiğince çok şey öğrenmek en iyisidir. Aşağıda, ilk akvaryum için gerekli malzemelere ilişkin ayrıntılı açıklamalar bulunmaktadır. 

    akvaryum için gerekli malzemeler, akvaryum kurmak, akvaryum malzemeleri
  • Şubat 04, 2021

    Pek çok evcil hayvan türüne göre daha zahmetsiz görünen akvaryum balıkları, hayvan beslemek ve fazla uğraşmak istemeyenlerin öncelikli tercih sebebidir. Daha zahmetsiz görünen denilse de aslında sandığınız gibi sadece yemini vermekle evde balık beslemek pek mümkün değil.

    Evde Balık Beslemek
  • Şubat 04, 2021

    Evcil hayvan ürünleri satan birçok petshop sitesinde yüzlerce farklı çeşit kedi maması listelenmektedir. Kedi mamaları dostlarımızın sağlıklı ve doğru beslenmesini sağlarken bazı kedi mamaları ise sağlığını tehlikeye sokmaktadır! En iyi kedi mamaları ve markalarını sıraladığımız yazımızda en çok tercih edilen ve veteriner hekimler tarafından önerilen kedi mamalarını sizler için listeledik.

    En İyi Kedi Mamaları
  • Şubat 04, 2021

    Bu nedenle en iyi köpek mamaları onun ihtiyaçlarına en doğru yanıt verecek olanlardır. Sitemiz üzerinden farklı kriterler doğrultusunda filtreleme yapabilir ve köpeğinizin sağlığı için gerekli olan tüm besinleri aldığından emin olabilirsiniz.

    En İyi Köpek Mamaları
  • Aralık 14, 2020 PetBlog

    Köpeklerde hastalık belirtileri fark edilip derhal bir veterinere götürülürse erken teşhis ve muayene ile dostumuzun iyileşme şansı artmış olur. Hatta belki de hayatını kurtarabiliriz. Semptomları bilmek adına köpeklerde çok görülen hastalıklar hakkında bilgi edinmek gerekebilir.

    köpek kuru mama, köpek yaş mama, köpek bakım ürünleri, köpek oyuncakları
  • Aralık 14, 2020 PetBlog

    Kedilerde hastalık belirtileri köpeklerde olduğu kadar kolay anlaşılmayabilir. Çünkü patili dostlarımız hasta olduklarının anlaşılmasını istemezler. Bu yüzden de davranışlarından hasta olduğunu, bir sıkıntısı olduğunu anlamamız oldukça zor olacaktır.

    kedi kuru mama, kedi yaş mama, kedi kumu, kedi oyuncakları, kedi maltı
  • Kasım 14, 2020

    Köpekler Kaç Yıl Yaşar?

    Köpeklerin ne kadar yaşadığı ve ömürlerinin kaç yıl olduğuna dair kesin bir tahminde bulunmak zordur. Köpekler Kaç Yıl Yaşar? sorusunun cevabı net değildir. Köpeğin yaşam ömrünü belirleyen genetik yapısı, ırkı, aile suyu yaşam standardı gibi birçok faktör vardır. Bulunduğu çevre, beslenme düzeni ve ağzı ilaç gibi birçok unsur köpeğin yaşam süresini etkiler, bazıları ortalama ömürleri neden çok daha uzun süre yaşayabilir.

    Köpekler Kaç Yıl Yaşar
  • Kasım 14, 2020

    Kedilerde Depresyon

    Kedi en hassas canlılar arasında ilk sırada yer alır yapısından dolayı çevresinde yaşanan tüm değişimlerden oldukça kolay etkilenir. Ve bu etkilenmeleri hareketleriyle ortaya koyar ve sorunlarını anlatabilir. Kedilerde depresyon belirtileri arasında saklanma ve kaçma duygusu ilk sırada yer alır. Her zaman cana yakınlığından daha fazla çekingen olur ve korkma duygusu artar. Strese bağlı olarak salgılanan hormonlar midesini rahatsız ettiği için hassas bir hale gelir ve kusma problemi yaşar.  Ve sürekli etrafı yalama isteği ile anlatmaya çalışır.

    Kedilerde Depresyon Belirtileri
  • Ekim 20, 2020

    Aile içine bir köpek getirmeden önce, köpeğe nasıl bakılacağını bilmek ve ihtiyaçlarını karşılamak gerekir. Bakımı, yemesi, barınması, sağlık işlemleri, oyunu gibi birçok iş, evde köpek bakımı içinde yapılması gereken işlemlerin bazılarıdır. Evde bir köpeğe bakmak, aynı zamanda bol oyun süresine, bol egzersiz yapmaya ve zihni sağlıklı tutma anlamını taşır. Evcil de olsa bir köpeğe bakmak, büyük sorumluluk gerektirir ve bir köpek aile içine sokulduğu andan itibaren, evin bir üyesi olup sevgiye ve güven bağı kurmaya ihtiyaç duyar.

    köpek kuru mama, köpek yaş mama, köpek bakım ürünleri, köpek oyuncakları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR